Darek na pewno pewne sytuacje pamięta, niektóre wydarzenia z zarządcami i kierującymi telewizją są wartę zapamiętania
Duet Madame Dyrektor Zakrzewskiej, z Panem Sałkiewiczem w roli włodarzy sprawdza się bardzo dobrze, choć pamiętam raz doskonale, jak Pan Sałkiewicz raz wpadł nam do studio, w środku nagrań. Ja wtedy mówiłem do mikrofonu, ale przez szybę widziałem jak rozmawia z dźwiękowcami. Po dosłownie chwili, paru chwilach wyszedł. Zdążyłem wtedy skończyć swoją kwestię, wyszedłem za szybę ocenić wspólnie taśmę. Wtedy wchodzi on znowu, i zagaduje nas, rozmawia, żartuje, śmieje się. I pamiętam doskonale, jak w tym momencie dzwoni Madame Dyrektor, i przez telefon zaczyna go - za przeproszeniem - op*dalać. Ledwo co się powstrzymaliśmy od śmiechu. Po rozmowie schował telefon, popatrzył się na nas, coś krótko zażartował, a wychodząc zaczął nucić Połomskiego - Bo z dziewczynami
Mam tylko nadzieję, że Madame Dyrektor nie będzie mieć za złe że takie rzeczy tu trafiają
_________________ Stanisław Bogusz vel Wiesław Walisiak mówcie mi Stasiek, pozdrawiam!
|